TROPIKO medencefedések

A TROPIKO medencefedés föld feletti és félig vagy teljesen a talajba süllyesztett medencék fedésére alkalmas. A TROPIKO medencefedés legfeljebb 5 m-es átmérőjű medencékhez használható. Egyszerű, ugyanakkor ellenálló szerkezete bármilyen méret mellett nagyon egyszerű kezelést tesz lehetővé. A TROPIKO medencefedéseket 3,6 m-es, 4,2 m-es, 5,0 m-es és 5,5 m-es méretű átmérővel szállítjuk.Zastřešení bazénu TROPIKO pro delší koupání, teplý bazén a čistou vodu jako azuro. Pro nadzemní i zapuštěné (kruhové / kulaté) zahradní bazény.

A szolárpaneles vízfűtéshez viszonyítva a medence lefedésével lényegében ugyanolyan vízmelegítő hatás érhető el hasonló bekerülési költségek mellett. Ráadásul a lefedés révén további előnyöket is élvezhetünk. A medence lefedésével kellemesebbé válik a vízfelszín feletti hőmérséklet, komfortosabbá a fürdőzés, és tisztábbá a víz és a medence környéke. Nagyon sokat spórolhatunk a medence karbantartásán.

A nyári égbolt alatti zavartalan fürdőzés érdekében a fejlesztés során nagy hangsúlyt fektettünk a fedés 100 %-os nyithatóságára.

A medencefedés szerkezetét formázott, eloxált felületű alumíniumcsövek alkotják. Az általunk választott szerkezet nagy stabilitást és könnyű kezelést tesz lehetővé. A szerkezetre különleges, átlátszó és fényes fólia feszül, amely ellenáll az UV sugárzásnak. Magas fokú átlátszóságának köszönhetően így még a félig lehajtott tető sem kelti zárt tér érzetét. A burkolat alsó széleire kék poliészterből készült, vízlepergető anyaggal kezelt védősávok vannak varrva. Az egyoldalas nyithatóságot egy egyedülálló csuklós szegmenssel oldottuk meg, amelyet saját kivitelezőirodánk tervezett.

A medencefedés telepítése nem igényel semmilyen építési vagy tájépítészeti munkát.